Om oss - Explore360°- Motorcycle Adventures

Om oss

Vårt team

explore360_destination_01_11 Vår passion är att resa på motorcykel och vi letar alltid efter nya områden att utforska. Oavsett om du bestämmer dig för att resa med oss i en vecka eller en längre period; vårt mål är alltid att ge dig en genuin upplevelse, off the beaten track and packed with adventure!

Motorcykelåkning handlar om att skapa en känsla av ultimat frihet och flexibilitet. Så under våra resor kan du följa reseledaren, men du kan också köra i din egen takt och bestämma själv var och när du ska stanna för att fotografera. Vi har alltid en följebil, så resten är ordnat. Så ingen oro över var du ska bo eller om något ska gå fel.

Ta inte vårt ord för det. Besök vår recensioner sida för att läsa vad våra kunder säger om oss.

 

 

 

Boka med säkerhet - vi är ett svenskt företag och dina pengar är 100% garanterade genom att vi har ställt resegaranti enligt Kammarkollegiets krav.

 

CHRIS WILTHUIS - GRUNDARE / TURLEDARE

Kombinerar två passioner; att resa och att köra motorcykel. En oslagbar kombination som ledde mig till mer än 60 länder på motorcykel de senaste femton åren. Känslan av frihet och att vara i nuet när min motorcykel, vägen och omgivningen är i harmoni med varandra, tycker jag mest om. Att resa betyder för mig att utöka min horisont, fördjupa mina perspektiv och möta det okända och nya människor. Att uppleva ett brett utbud av kulturer, livsstilar, landskap och äventyr, och naturligtvis att köra hoj!

År 2011 avslutade jag min 20-åriga karriär som officer i Nederländska flygvapnet och immigrerade till Sverige som kärleksinvandrare. Bara 39 år "ung" bestämde jag mig att ta chansen: att kombinera mina passioner med min tidigare yrkeserfarenhet i militären, samt mer än 20 års erfarenhet av att resa runt om i världen. Hittills; inte en enda dag av ånger och bara mer ivrig att utforska de dolda pärlorna på vår vackra planet!

AARON MITCHEL - TURLEDARE

Hans passion för resor kom i ung ålder och det ledde honom att gå med i den brittiska armén vid 18 års ålder. Hans arbetsliv ledde honom mycket utomlands att arbetar i olika länder som Irak, Kuwait och Afghanistan.
Han reste runt världen på två separata resor, senast på motorcykel, som han återvände från i 2017. Han lämnade England och körde öst till Sibirien och Mongoliet, sedan över till Kanada och Sudamerika och återvänder tillbaka till Europa. Denna resa tog 505 dagar och fyllde totalt 5 200 mil .
När han inte finns på sin motorcykel kan du hitta honom ute i bergen att klättra eller på snowboard. Han är engelsk och en stor älskare av te! Du kan följa hans v/blogg här >>>

PAULI JØRGENSEN - TURLEDARE


Han började sin äventyrsmotorcykelkarriär ganska tidigt. Vid 21 års ålder körde han den klassiska rutten genom Europa, Mellanöstern, Indien genom Sydostasien och hela vägen till Australien. Sedan dess har motorcykelkörningen varit hans favoritsätt att resa.

Efter det har han kört från Danmark till Kapstaden i Sydafrika och tillbaka, de gamla Paris-Dakar-vägarna genom Västafrika och naturligtvis i Västeuropa, Balkan, Östeuropa och Skandinavien mer än en gång.

Han har varit certifierad BMW Motorrad offroad instruktör sedan 2014 och ger offroad-kurser i Danmark varje år. Sätt honom på en motorcykel i någon varierad / svår terräng i gott sällskap och du kommer inte att höra några klagomål. Motorcyklar, resa och träffa människor är det han tycker mest om.

ELVING SOLLI - TURLEDARE NORGE

En grusguru och en legend i Sverige och Norge bland terrängentusiaster! Han arbetade i många år för SMC, Svenska Motorcykelförbundet, som turguide och journalist för motorcykelblad. Han spenderar sin tid idag med familj och barnbarn, med att fiskar och att köra  hela året(självklart) runt på en av sina motorcyklar.

Med mer än 40 års erfarenhet av gruskörning i Sverige och Norge vet han vad grus handlar om som ingen annan. Det finns inga hemliga spår, vattenpassager eller grusvägar för honom i Sverige och Norge.

Succés är garanterad!

JON HALVARSSON – TURLEDARE

Jon har gjort allt från att vara ägare till en pepparkaksfabrik till gruvindustrin. Han har stor erfarenhet av den svenska industrin från olika ledande befattningar. Han lärde sig att gå på grus uppe i norra Sverige, men han är ännu svårare att slå på asfalten. På racebanan är han ännu snabbare och det är hans riktiga passion!

Sedan han gick i pension tidigt blev han slagen av "resefebern". År 2014 körde han med tre andra killar på motorcyklar från Sverige via Kina till Thailand i tre månader. Därefter följt av Kenya & Tanzania, Marocko, Spanien, Norge och Island. Nuförtiden delar han sin tid mellan sina barnbarn, bankörning, enduro körning, jakt, fiske och arbetet som turledare.

JES BUUS - TURLEDARE

The viking_Jes Buus

Jes är en två meter lång viking från Danmark. Han älskar naturen och de utmaningar den ger, det spelar ingen roll om han vandrar, kör motorcykel, paddlar kajak eller cyklar. Han älskar att vara kring positiva människor som alltid kan göra det bästa av saker.

Han är snäll och ler ofta, men många år i militären och polisen har också lärt honom att fast ledarskap kan vara nödvändigt för att få saker att hända. Fyrtio år på motorcyklar och ett liv med allvarliga personliga erfarenheter från vad en motorcykel kan orsaka gör honom omhändertagande och uppmärksam på de mer osäkra och otränade i gruppen. Han hatar matlagning men han älskar en god whisky.

SVERRIR THORSTEINSSON - TURLEDARE

SverrirI sitt vanliga jobb går han runt som "The Happy Boss", ägare till Happy Campers, det största husbilsuthyrningsföretaget på Island. Men hans riktiga passion är motorcykelkörning!

Tillsammans med sin bror körde han redan runt världen två gånger. Först genom Ryssland och tillbaka via USA. Andra gången från Alaska hela vägen till Ushuaia i Patagonien.

Det finns inget hörn kvar på Island som han ännu inte har upptäckt på sin motorcykel! Han är alltid redo för äventyr och förutom det, en riktigt bra kock.

Så du har tur när han följer med på resan!

 

ANNA BJÖRSSON - SUPPORT

Anna har alltid gillat att resa! Men med Chris introducerades hon i  motorcykelvärlden. Detta gav en annan dimension i att utforska världen. Oavsett om det är för hennes arbete eller som nöje: att resa berikar henne! Sedan Chris och Annas sex månader långa resor genom Nord-, Central- och Sydamerika på deras motorcyklar är Anna övertygad om att köra motorcykel är det bästa sättet att upptäcka planet på. Så, så ofta som möjligt kommer hon att följa med som support eller som en av deltagarna.

LOKALA GUIDER - LOKALA ÖVERNATTNINGAR - LOKALA SUPPORT GÄNG

Genom att använda lokala guider och små lokala företag och boenden försöker vi stimulera den lokal ekonomin så mycket som möjligt. Och inte bara det: de har ofta mycket större kunskap om området som vi utforska! Det ger oss en ännu bättre upplevelse!

Till exempel arbetar vi tillsammans med den i Marocko välkända Noureddine Said (han har sitt eget MC-uthyrningsföretag). Han kör följebilen och tar hand om våra motorcyklar. Dessutom känner han Marocko som ingen annan!

Destinationer


Kalender


  • Motorcykel tur
  • Dagar
  • Datum
  • Lediga platser
2025
2024